Prenumerationen av vegokassen ska nu få rulla på ett tag och förhoppningsvis leder de till att vi kommer bort från kött till varje måltid-tänket på sikt. Det ska erkännas att jag också äter på tok för mycket djur – mycket på grund av dålig fantasi, men också för att jag gillar det. Det finns ju dock få, om ens någon, ursäkter för att äta djur så det är hög tid att börja sätta moral framför smak.
Är ni lika lata och omoraliska som jag kan jag tipsa om ett sjukt gott smörgåspålägg vi fick ingredienser och recept till i matkassen. Mycket godare än skinka och svinenkelt att röra ihop! Så seså, testa detta nu:
Bönspread
Receptmakare: Linas matkasse
Ingredienser:
- 1 förpackning ekologiska vita bönor
- 1 vitlöksklyfta
- 1 msk olivolja
- 0,5 msk vitvinsvinäger
- 1 tsk torkad rosmarin
- 0,5 tsk sambal oelek
- 2 krm salt
Hur göra:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar