Så identifierar du lättast ett Leila Lindholm-recept: 1. Halva kakan består av choklad. 2. Resterande halva är en jämn blandning ägg samt smör.
Detta faktum slog mig igår när jag bakade mockarutor med tokhögt kaloriinnehåll efter ett recept signerat just Leila. Bytte dock ut hennes glasyr mot en annan variant eftersom jag inte ansåg det skäligt att addera ytterligare 200 gram mörk choklad till de 200 gram som redan fanns i bottensmeten...
Resultatet smakade lika ljuvligt som det var onyttigt! Jag besparar er dock bilder på mina mästerverk då de snarare ser ut som mockamos än mockarutor...
5 kommentarer:
Dom är sjuuuukt goda! Du är grym på att baka =)
Skicka gärna lite mockamos till mami :-)
Mr J: Tack! Och du är grym på att diska ;)
Mamma: Vill du smaka får du allt ta och pallra dig hit (och det skyndsamt, innan de tar slut!).
Om du bodde liiite närmare skulle jag komma bums! Du får väl baka nya lagom tills jag kommer nästa gång. Blåbärspajen var inte heller dum i o f sej :-)
Om du bodde liiite närmare skulle jag komma bums! Du får väl baka nya lagom tills jag kommer nästa gång. Blåbärspajen var inte heller dum i o f sej :-)
Skicka en kommentar