lördag 1 februari 2014

Bryter ny fredagsmark

Såhär ser en genomsnittlig fredagskväll ut i mitt liv: Lämnar jobbet. Besöker eventuellt gymmet en sväng. Käkar hämtmat/tacos/annat fredagskompatibelt. Kraschar i soffan framför På spåret. Somnar i soffan vid 21.30-snåret. 

Jag gillar mina fredagsrutiner! Oftast är jag slut som artist efter en arbetsvecka och då passar Svenssonfredagarna mig ypperligt.
Fast igår avvek jag från normen och hade en lite mer festlig fredagskväll. Emma fyllde 25 och vi var ett litet, härligt sällskap som gick ut och firade henne. Lagom till att desserten var slukad vankades det popquiz – och tror ni inte på fan att vi gick och vann det! Fastän vi inte klarade anagramet* och det var deltagarrekord i quizet. 
Resten av kvällen var vi världens sämsta vinnare och pyste över av självgodhet. Jag blir faktiskt lite glad även nu när jag tänker på att vi vann... 

Först fyra timmar efter normal somna på soffan-tid vek jag in årorna och åkte hem, mycket nöjd med kvällen. Tror fasen att jag måste lämna hemmets trygga vrå oftare under fredagskvällar framöver! Om två veckor är ju På spåret slut, då kan jag kanske passa på...


Födelsedagsbarnet och Cristel.

* Anagramet "orten Libyen" skulle kastas om till ett artist-/bandnamn. Någon som är smartare än vi och kan knäcka det?

1 kommentar:

Är emma hemma? sa...

Jag är fortfarande såå glad över den vinsten!! :P är tvungen att berätta hela scenariot för alla jag träffar.. haha

Jag tycker precis som du, att vi får spendera fler fredagskvällar såhär, även om ingen fyller år :)