lördag 29 november 2014

Under isen

I tisdags vaknade jag med en konstig känsla i kroppen. Det tog någon minut innan jag insåg vad det var: Jag var pigg och kände mig genuint glad, för första gången på flera veckor. Dessförinnan har jag känt mig ganska nere och väldigt otillräcklig när det kommer till typ allt. Ingen härlig stämning att dras med precis – så det var härligt att känna sig någorlunda tillbaka på banan i tisdagsmorse!

Men säg då den lycka som vara för alltid. Nu har den slutligen kommit till mig – höst- och vinterförkylningen. Halsen skaver som om den vore en häl som fått utstå en mil i stilettklackar och den där pigghetskänslan är återigen bortblåst. Men jag kan ta det. Hellre skavsår i halsen än i hjärnan.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Skönt att höra att du är tillbaka på banan trots förkylning! Glöm inte att du alltid kan ringa vare sig du är olycklig, lycklig, ledsen och glad. Det gör ont i systerhjärtat att läsa att det har varit tungt den senaste tiden. Det är ju fullt normalt men något som ändå brukar kännas skönt att prata om! Saknar dig men är så glad att vi ska fira jul tillsammans i år :) puss mitt hjärta!

Anna sa...

Lisa: Tack för stödet syster! Puss <3