måndag 22 maj 2017

Det är alltid lika kul att leva rövarn

Alltså, den här helgen. Så. Jädra. Rolig. 
Jag har tillbringat den i Lycksele där det rått tropikvärme (åtminstone för en norrlänning som levt med permafrost fram till nu). I lördags hängde jag med syrran. Vi passade på att träna tillsammans, som vanligt. Först testade vi ett nytt gym som, passande nog, blivit granne med pappa. Där levde vi rövarn och testade så mycket vi bara orkade. Jag blev faktiskt imponerad över hur fräscht det var och hur bra utbud de hade. Där kommer jag lyfta fler vikter när jag är i Lycksele framöver. 
Efter gymträningen snörade vi på oss löpardojorna och sprang iväg för att köpa glass. Har ni inte testat löpning med glasstopp måste ni göra det. 

Kvällen blev sedan en enda lång fest. Det började med 60-årskalas för Ann, med god mat och gott snack. Det slutade med en riktig rövarefterfest, hehe. Däremellan hann vi bland annat besöka nattklubben på Hotell Lappland där jag dansade så intensivt att svetten strömmade längs tinningarna. Det var verkligen en hysteriskt kul kväll och natt. 

Igår tog jag årets första dopp, i Umeälven. Det var svinkallt! Men nu längtar jag innerligt efter att badsäsongen ska börja.
Fick äran att traska med det här coola gänget till 60-årskalaset som ägde rum på Skogskåtan. Ja, ni ser ju – det är en ynnest att känna dessa.
     
Den kalla älven. Dock fotad i kvällssolen under lördagen, inte under badsessionen igår.

Inga kommentarer: