torsdag 1 juni 2017

Fixat ballen

Idag kom samma Ann som hade kalas i mitt förra blogginlägg till min och min balkongs undsättning. Eftersom hon är the queen of uteplatspiff var tanken att hon redan i fjol skulle hjälpa mig att styra upp min balkong. På grund av omständigheter blev det aldrig av då, men i år tog vi alltså revansch! 

Eftermiddagen har vi ägnat åt att hatta omkring på olika ställen och införskaffa allsköns grejer. "Grejer" i det här fallet är framför allt växter och upphängningsanordningar till dessa. Nu möts jag av en helt underbar doft när jag öppnar balkongdörren och jag längtar till att jag kan sitta där ute och lukta på basilikan. 

Jag är dock inte helt klar med ballen. Jag har fortfarande inte hittat några dynor till fåtöljerna, inte heller någon askkopp. Inte för att jag röker själv, men andra gör det på min balkong och jag är liksom trött på att ha en tacosåsburk stående framme som de kan få fimpa i. Men var hittar en askkoppar egentligen?
Jag vill också komma på något roligt att sätta upp på spaljéerna bredvid blommorna. Någon som har nåt bra tips?

Nu ska jag gå ut på min nystajlade balkong och plocka in alla växter så att de inte fryser ihjäl när det antagligen blir minusgrader i natt. Härligt med sommarmånaden juni va, hörrni?
Det är lite svårt att fota balkongen då den verkligen är minimal, men typ såhär ser den ut numera.
Och så andra sidan. Synd bara att min granne ska ha så jävla fult på sin balkong.

4 kommentarer:

mami sa...

Wow, bra jobbat!

Sandra sa...

Så fint! :)

Anna sa...

Mami: Tack! Det är mest Anns förtjänst! :)

Anna sa...

Sandra: Tack! Det känns bra med lite grönska på balkongen :)