tisdag 25 augusti 2015

Om det är nu jag drabbas av vansinnet är jag åtminstone någorlunda fin i håret

Om jag inte led av vansinne innan kommer den här flytten garanterat driva mig till det. Saker och ting fortsätter jävlas. Om än det bara är små saker gör de mig tillsammans förbannad. Som att jag idag fick veta att soffan som skulle komma i veckan blivit två veckor försenad. Jävligt roligt besked när det vankas inflyttningsfest i helgen. 

Samtidigt inser jag ju orimligheten i att reta upp sig över sånt som att skruvar saknas, nyinköp är trasiga och möbler är försenade. Är det ens största problem just nu har en det för bra. Så jag försöker se det som att jag får ha en härligt bohemisk inflyttningsfest i helgen. Och tänk vilket stort dansgolv jag kommer ha i vardagsrummet!
(Fast så började jag tänka först efter att jag hade fräst åt den stackars anställda på möbelaffären. Jag måste ju få avreagera mig lite!) 

För övrigt blekte jag håret idag. Det blev den fjärde blekningen i ordningen och nu börjar det äntligen likna något.
Nu fick det bli en selfiebonanza, inklusive en sängkammarselfie. Min säng är förresten helg magisk – nu när den väl är ihopskruvad. Känner mig som prinsessan på ärten i den. Får visa vid tillfälle så kommer ni förstå.

1 kommentar:

mami sa...

Stackars möbelhandlar´n!
Hen fick väl samma "duvning" som stackarn på Rusta :)
Tur att sängen är på plats i alla fall & att du är snygg i håret!