söndag 30 mars 2008

Ett lov som inneburit pengar, vårkänslor och förbannade tanter

Ja, då var lovet över. Eller, lovet och lovet - kan man räkna det som ett lov om man har jobbat större delen av det? Jaja, ärligt talat så känns det skönt att få börja skolan igen så man slipper vända korv på Shell...

Men jag har ändå hunnit med en del om dagarna (jag har nästan enbart jobbat kväll). Bl.a. några skoterturer, varav en gick av stapeln på ett skidspår med "Skoter förbjuden"-skyltar var 50e meter vilket ledde till att en arg tant började jaga Lisa och skrika okvädningsord efter henne... Men det var en spännande tur i alla fall.

Jag har även varit ett x antal gånger på stan och ett x antal gånger hamnat på Indo (jag har fallit tillbaka till fikakulturén efter Egyptenresan). Jag har även promenterat hem i vårsolen tillsammans med Lisa med en glass i handen och tagit en långpromenad med mamma och Zorro över isen i vårblåsten.

Min numera Stockholmsbaserade kusin Jessica var även hemma under påskhelgen och jag fick träffa henne hela två gånger under hennes stressiga helg. En gång över lite (hrm...) vin och andra gången över en film (som jag somnade till - vilken skräll! Not). Simons brorsa Jens och hans flickvän Camilla var även uppe i de norrändska skogarna denna helg, så vi fick även träffa dem. Jag kände föresten knappt igen Camilla, vilket kanske inte var så underligt då vi inte träffat de sen i augusti...

Tisdag och onsdag var mina lediga dagar, och under den tisdagen gick mitt försenade födelsedagsfirande av stapeln med 20 tårtasugna släktingar och vänner som kom med presenter och höga stämmor (som sagt, min släkt hörs på). När blodsbanden farit rökte jag, Simon, Thiger och Robert vattenpipa och snackade framtid. Mycket trevligt.

Ja, jag har som sagt hunnit mycket under min "lediga" vecka. Nu ser jag fram emot den 25 april och lönen - för mitt lov har genererat cash. Tjoho!

Inga kommentarer: