söndag 26 maj 2013

Hänger mig åt sommaren

Idag har jag lekt semester. Det har inte alls varit svårt eftersom värmen varit i utlandsklass och jag varit ledig, precis som de flesta är på söndagar. Adderar man bara solskyddsfaktor till det är man hemma. Få saker luktar så utlandssemestriga som solskyddsfaktor (och dessutom är det ju väldigt snällt mot ens sköra hy)! 

Jag har legat ute i gräset i bikini, lyssnat på poddar och sprätt med tårna. Försökt få solen att väcka den sista biten av min kropp ur sin vintersömn. Nu har jag förvisso haft många dagar på mig till det – med tanke på att sommaren anlände för över en vecka sedan – men jag är säker på att det fanns någon del av kroppen som ännu inte fått smaka av solen. 

När jag sedan var less på att tryna i gräset förflyttade jag mig till balkongen, där jag okynnesdrack en öl. För på "semestern" får man dricka öl mitt på ljusa dan, oavsett veckodag. 
Slutligen toppade jag det hela med årets premiärbad. Det var ganska kallt i vattnet, men precis vad jag behövde efter en svettig dag. För det är himla svettigt att ha semester, ska ni veta!
Årets första dopp = kallt men uppfriskande!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Inte illa med ett dopp :) Jag har bara badat fötterna än så länge, men snart så kanske man hoppar i om det fortsätter såhär ;)

Sandra sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna sa...

Sandra: Do it! Det var jätteuppfriskande att få kyla ner sig i den här värmen :)