lördag 21 juni 2014

Kall men kulig afton

Fastän vädret lämnade en hel del att önska hade jag en jävligt rolig midsommarafton igår. Skrattade till och med så att tårarna sprutade vid två tillfällen! Första gången var när femkampen skulle avgöras genom att lagen skulle stampa sönder varandras ballonger, som satt fästa vid vristen. Eftersom jag var lekledare fick jag iaktta kampen vid sidan av och, ja... Krigsdansen som utbröt var humorguld. 
Andra gången som tårarna rann var när vi sent igår kväll drog fram spelet Ryktet går och Emma ritade en motorcykel (tror jag att det var) som snarare såg ut som en gris utrustad med hjul. Hysteriskt kul!

Förutom att skratta känns det mest som att jag åt och åt. Först sillunch, sedan grillat till middag och slutligen ett stort lass glass med jordgubbar. Jag känner mig faktiskt lite som den där hjulförsedda grisen idag.

För en liten stund sedan åkte min kära syster hem till Lycksele, så jag ska nog återgå till soffläge återigen. Jag är inte fullt ut-bakis idag, men lite sliten av snapsarna och den sena sänggången (i min tantvärld mätt) är jag allt.
Fotade en något pretentiös outfitbild under en av få stunder när solen faktiskt sken. Jag satsade på att återanvända midsommarklänningen från 2012.
Med min kära syster. Är så himla glad att hon kom hit för att fira midsommar!
Sillunchen fick förtäras inomhus på grund av regn och hagel (!). Efter den här bilden glömde jag visst bort att fotodokumentera resten av dagen.

4 kommentarer:

Emma G sa...

Haha skäms fortfarande för mina teckningar! :P

Men det var absolut en superhärlig midsommar! Tack igen för att jag fick fira den hos er :)

Anna sa...

Emma G: Sluta med det! De var ju sjukt underhållande – och dessutom tusen gånger bättre än mina... :)
Tack igen själv!

mami sa...

Men herregud va fina ni var och förstås fortfarande är!! Härligt att ni hade en bra helg!

Anna sa...

Mami: Tack mamma! :)