onsdag 7 september 2016

(Den rätt harmlösa) hatlistan

Jag hittade en hatlista hos Hanapee som jag fick för mig att sno. Men oroa er inte, det är ingen hatlista i paritet med The Burn Book i Mean Girls utan snarare en harmlös hatlista. 
För att störa sig på egentligen rätt obetydliga saker är väl ändå helt okej? Jag kör i alla fall, oavsett!

Min äckligaste mat:
Surströmming! Jag hyste stora förhoppningar om att EU skulle förbjuda den där sanitära olägenheten för några år sedan, men tyvärr svek de mig. Andra blir upprörda över att bli utsatta för passiv rökning, jag blir upprörd när jag utsätts för passivt intag av surströmmingsstank. Tvi!

Hatväder: 
När hela världen färgats grå och det blåser deppiga vindar. Då blir jag moloken. 

Då tappar jag humöret helt och hållet:
När personer uttrycker sig rasistiskt eller sexistiskt, speciellt när de inte vill förstå att de faktiskt är rasistiska eller sexistiska. Då känner jag för att noggrant förklara för dem hur dumma i huvet de är, väldigt nära deras ansikten med väldigt hög stämma. 
Och när folk är dumma mot djur, då blir jag arg och vill vara dum mot dem tillbaka. 

Sämsta musiken: 
Gubbkönsrock, som till exempel Eddie Meduza. 

Värsta tiden på dygnet: 
Där vid 15-rycket när min energi brukar börja tryta. Vissa dagar känns det nästan som att jag ska somna framför datorn på jobbet vid den tiden. 

Mitt sämsta humör: 
När jag mår dåligt psykiskt av oklar anledning. Då blir jag, förutom deppad, också frustrerad. 

Sämsta grejen jag äger: 
Oj, här finns det flera kandidater! Men mobiltelefoner och jag har generellt inte gått bra ihop det senaste året. Har krossat displayen på två stycken sedan i november i fjol och därmed fått helt nya telefoner. Ändå är min telefon (som jag fick i maj) inne på lagning nu då den inte finner något nät. Under tiden hatar jag min lånetelefon som jag inte alls kommer överens med. 

Värsta personlighetsdraget: 
Trångsynthet. 

Inga kommentarer: