onsdag 2 maj 2012

Sköna maj välkommen!

Jag hade en fasligt trevlig valborgsmässoafton tillsammans med J och hans vänner. Fick bland annat premiärgrilla själv för första gången i år! 
Ja, grillat har jag förstås redan ätit eftersom pappa bjuder på det året om men jag hade inte hunnit vända på köttet själv förrän igår. Lär dock hända många fler gånger hädanefter - så fort vädret tillåter. Igår isade nordanvindarna lite väl mycket mot huden. Fast så stod jag ju ute i kortärmat också...

Värdparet hade även konstruerat ett riktigt bra musikquiz. Vissa frågor plockade mitt lag på en gång, andra gick vi bet på. Precis som ett välkonstruerat quiz ska vara! Vi slutade som god tvåa. För min egen del kan jag alltid skylla på min ringa ålder: När de andra dansade tryckare till någon för dem klassisk lågstadielåt var jag inte ens en spermie. Väldigt användbar ursäkt i sådana här sammanhang!

Det ska väl erkännas att det blev en lite väl sen valborg för mig som skulle upp och jobba i morse. Men vad gör väl lite trötthet om kvällen innan var kul? 
Bilder glömde jag också bort att ta i allt frotterande. Bjussar istället på två stycken vi tog innan vi begav oss till festligheterna:
Alltså min min?! J blev ju fin i alla fall - som att han ens behöver anstränga sig för att bli det...
Jag invigde mina för dagen nya byxor. Blommigt kändes ju rätt när vi skulle hälsa våren välkommen!

4 kommentarer:

mami sa...

Häftiga byxor! :-)

Anna sa...

Mami: Tackarrr!

Emma sa...

härliga byxor!

Anna sa...

Emma: Eller hur? :)