torsdag 3 maj 2012

Svackor och storbråk

Känner att jag hamnat i en inspirationssvacka när det kommer till bloggande. Har inga idéer på vad jag ska skriva om och dessutom befinner jag mig i ett storbråk med tekniken. 

Bråket inleddes igår kväll när jag skulle deklarera. Istället för de fem minuterna de normalt borde ta (ja, jag har koll på mina avdrag) tog det en timme. Datorn kapsejsade totalt och kunde inte hitta åt mitt bank-ID. Själv kände jag hur ursinnet växte. 

I morse trappades konflikten upp när jag varken kunde lyssna på Spotify eller radio i Iphonen under morgonpromenaden. Trodde jag skulle explodera av ilska ett tag.

Jag känner mig allt bra sugen på att knäcka datorjäveln över knäet och kasta telefonhelvetet hårt i en vägg. Vilken njutning det skulle skänka! Tyvärr bara för stunden - det är jag medveten om. Därför sansar jag mig och ber till teknikgudarna om en snar försoning.

 
En bra sak som kommit ur detta var åtminstone att jag promenerade jäkligt fort i morse. Någonstans måste ju ilskan få utlopp. Dessutom fick jag ju något att blogga om mitt i min inspirationssvacka, insåg jag precis.

3 kommentarer:

Örnie sa...

Hej Anna! Sitter och klurar på någon smarrig efterrätt och kom då att tänka på den med frukt som du brukar göra. Skulle vara kul att prova, den verkar så himla god! Har förgäves letat igenom bloggen efter receptet. Kan du hjälpa mig? Ha en trevlig helg! Kram

mammsingen sa...

Inget ont som inte för nåt gott med sig....... :-) Hoppas tekniken fungerar nu! Vi ses om några timmar! Kram

Anna sa...

Örnie: Jag skickade över det på Facebook :) Ha en trevlig helg du med, kram!
Mammsingen: Precis! Vi ses (igen) imorrn :) Kram