onsdag 30 juli 2014

Var tog konditionen vägen?

I samband med att semestern nu tog slut startade jag sökandet efter min kondition. För någonstans har jag uppenbarligen tappat den under den här tre veckor långa ledigheten. 
Testade springa milen igår och det var med nöd och näppe jag tog mig runt. Under sista kilometern fick jag i princip kravla mig fram. Väl hemma var jag helt jäkla knäckt. Det är svårt att förstå hur fasen jag klarade av att springa 2,1 mil utan några större svårigheter för bara två månader sedan... 

Men förhoppningsvis är det inte bara brist på träning, för mycket god mat och flödet av alkohol som sabbat formen utan även sömnbrist. Den senaste veckan har jag snittat sex timmars sömn per natt på grund av värmen, vilket är på tok för lite för mig. I natt lyckades jag skrapa ihop 7 timmar och 28 minuter (har ett aktivitetsarmband så jag har full koll på sömnen!) och känner mig redan piggare. Så nu blir det att försöka sova mig i form – och eventuellt också äta lite bättre, röra mig en aning mer och avstå från alkohol.
Bilder från när syrran hälsade på under semestern och vi körde backträning i Bräntberget. Ett av få träningstillfällen under ledigheten.

2 kommentarer:

mami igen sa...

Hurtbullar!

mami igen sa...

Hurtbullar!