söndag 27 juli 2014

Tillbaka till den strukturerade tillvaron

Semestern sjunger nu på sista versen. Imorgon är det slut på att dra på sig enbart bikini när jag kliver upp, ta långa frukostar på balkongen (om jag nu inte kliver upp extra tidigt, vilket jag vet att jag inte kommer göra), dagliga bad i havet eller älven och en ostrukturerad tillvaro. Åtminstone sju dagar i veckan. 
Visst är det förknippat med en viss ångest, men inte enbart. Sommaren fortsätter ju trots åtta timmars arbetsdag och det finns ju kvällar och helger att förlusta sig på. Dessutom har jag ju en New York-resa att se fram emot om några veckor! Att jobbet jag ska återvända till imorrn är jäkligt roligt hjälper också till att dämpa ångestkänslorna. 

Jag sätter punkt för den här omgången av semester på ett icke-flärdfullt sätt: Med en sprängande huvudvärk och en även i övrigt tärd kropp. Fem dagar av Motorveckan i Lycksele i kombination med extremvärme har satt sina spår. Men jäklar vad kul jag haft det! Måste återkomma med en mer utförlig rapport om denna lokala högtidsstund.
  

2 kommentarer:

mamsingen sa...

Hoppas det gick bra att kliva upp i morse för att bege dej till jobbet!
Tänkte på dej i "morse" när vi klev upp (vid halvnio) och tog en långpromenad:)Ps. här åskar det.

Anna sa...

Mamsingen: Bra och bra – det gick åtminstone! Men nog är jag allt lite avis på er semesterfirare som kan ta sovmorgon... :)