torsdag 31 juli 2014

Bästa veckan i Lycksele

Motorveckan var det, ja. Denna glada, roliga, sjudande och berusande (i dubbel bemärkelse!) Lyckselehögtid när hela stan lever upp x 10. Den har verkligen blivit obligatorisk. 
I år skippade vi dock vår traditionella rockabillyfest, men det blev inte mindre kalas för det! Vid sidan av festerna försökte jag denna omgång intressera mig mer för arrangemangen som inte innebar öldrickning. Lyckades bocka av veteranmaskeraden Con Cour de Charme och bilutställningen Yankee Cars and Classics. Trevliga arrangemang båda två, om än det var lite för hett att traska runt å kika på bilar i lördags... Såg även lite av skotertävlingen på vatten, om än på avstånd. 

Som alltid kändes det snöpligt att vakna upp i söndags och inse att Motorveckan var över. Fast också lite skönt – min stackars gamla kropp pallar inte riktigt en fyrdagars längre, hur kul det än må vara. Så till nästa år hoppas jag att någon närstående till mig köper ett vrålåk som jag kan vara chaufför till åtminstone en av kvällarna. Det borde väl inte vara så svårt att ordna, pappsen..? 
Direkt när jag kom till Lycksele förra onsdagen bar det iväg till Ansia camping, där Lisa & co slagit läger på stranden. En ypperlig start på veckan för min del!
På torsda'n blev det återigen picknick, fast med mestadels flytande föda. Alla hade med sig varsin drink och fastän det verkade livsfarligt på papperet (tror jag att) alla stod på benen hela kvällen.
Vissa hade ansträngt sig mer än andra när det gällde presentationen av sin drink...
Sista kvällen tillbringade jag med dessa stjärnor + Sandra - mamma(s ben). Vi grillade, lekte och hade det allmänt glatt!
Jag kunde inte låta bli att dra på mig min pinup-klänning kvällen till ära.

2 kommentarer:

mami sa...

Fint att du/ni hade trevligt under veckan + resten av semestern :)

Anna sa...

Mami: Jag kan bara hålla med :)