lördag 26 december 2015

Det traditionella, tillfälliga förfallet

God fortsättning!
Satan vad sliten jag varit idag, såhär dagen efter juldagen. Jag har alternerat mellan att ligga i sängen och i soffan och vältrat mig i bakisångest och självömkan. Först när det var 45 minuter kvar innan vi skulle på middag hos min bonusfarmor tog jag mig i kragen och fräschade till mig en aning. Dessförinnan hade jag på riktigt övervägt att dra dit i mjukisbyxor och med svettiga armhålor, men det fick jag inte för mamma... Är dock glad att hon förbjöd mig, för att duscha, dra en borste genom håret och sätta på sig anständiga kläder är fasen den bästa medicinen mot baksmälla!

För er som inte hänger med på orsaken till detta tillfälliga förfall är det så att juldagen är lika med hemvändarfest här i Lycksele, den traditionen är snudd på lika stark som skinkan på julbordet och att tomtebesöket föregås av att någon måste köpa tidningen. 
Mitt juldagsfirande startade hemma hos syrran innan det bar av till Hotell Lappland och däremellan stormade vi brorsans väldigt lugna fest. Jag hade en kul kväll, även om det kanske blev någon öl för mycket. Det har jag ju som sagt fått sota för idag. 
Nu ska jag försöka ta igen för sömn jag missade i natt, så att jag är pigg när jag ska sluta upp med järngänget imorgon! Natti natti!
Här var en ju på topp, hehe.

Inga kommentarer: