måndag 24 augusti 2009

Sånt vi fördrev tiden med i Laganas

Som sagt. Det finns jättemånga saker att berätta från vår Greklandsresa. Historier om pain in the ass-britter. Anekdoter om strandförsäljare som ropade "sallad" hela dagarna helt monotont. Minnen om svenskt civilkurage och när jag och Sandra för en sekund fick för oss att VD trodde rabbit var en fisksort. Men, ja... Jag gör det enkelt för mig. Så här kommer de första bilderna på vad vi sysselsatte oss med i den zakyntohoska turistorten.

Varje kväll spenderades på mer eller mindre mysiga grekiska tavernor där vi avhandlade ämnen såsom barndoms- och gymnasieminnen, fiskehistorier, sport, mens och bajs (undertecknad höll såklart mest låda om det sistnämnda).

Jag drack en pint öl till varje middag, med undantag när jag kände mig riktigt risig.

Vi drack piña colada av ren nyfikenhet, jag kom med underfund att det är riktigt äckligt. (Sex on the bar var mycket bättre!)

Vi badade i poolen två dagar för att slippa saltvattnet...

... men den största delen av resan spenderade vi på våra luftmadrasser vid stranden. Jag och VD var förresten tvungna att köpa nya madrasser för att några dumma norskor snodde våra första.

Några kvällar vigde vi åt den ädla sporten biljard. Vilket jag för övrigt sög rejält på.

Jag och Sandra posade för Gilettes nya rakbladskampanj.

Jag slog även ett slag för den svenska trenden "gällivarehäng". Det blir spännande att se om den blir något mode av det i den grekiska övärlden...

Inga kommentarer: