tisdag 5 oktober 2010

SD i Lycksele

I torsdags när jag kom till Lycksele uppdaterade jag mig direkt om världsläget i Västerbotten genom att läsa lokaltidningarna. En artikel fångade särskilt min uppmärksamhet. Inte bara för att den rapporterade om hur stödet för Sverigedemokraterna ser ut i inlandet utan också för att jag kände igen ansiktet på bilden intill texten.

Läkaren som beskrivs som SD's "starke man" i Lycksele opererade mig för några år sedan. Han är bevisligen kompetent i sitt yrke (annars hade jag kanske inte suttit här idag?) fast det jag ärligt talat minns bäst var att han hade en kraftig brytning. Inget ont sagt om det, men det sätter griller i skallen på mig att en person född utanför Sverige är med i just Sverigedemokraterna.
Visst, de tycks vara mest rädda för muslimer. Men fortfarande ringer den där reklamen om "invandrarbroms" i öronen på mig. Varför vill Igor, själv med invandrarbakgrund, dra i den?

Jag väntar nyfiket på att få höra mer om detta.

3 kommentarer:

Sandra sa...

Att det är lite skumt att han som ryss vill representera SD. Man märker att endel tar avstånd från honom, han äter ju i matsalen typ varje dag.

Jesse sa...

Detta visar endast hur ohyggligt okunnig du är om vad Sd står för, Du har insupit den mediala propagandan. Svalt den med hull och hår....Patetiskt.Enklast vore väl att fråga oss inom Sd ifall du vill veta något

Unknown sa...

SD står för det gamla sättet att se på saker och ting... SD har, kommer aldrig att ha problem med folk från andra länder... Det är inte det som är kärnfrågan när det gäller invandringspolitik, utan om du kommer hit som invandrare, gör du rätt för dig?... Det är det som är frågan... Också anledningen till att det faktiskt är rätt många invandrare som röstar på SD.. Dom är less på att det kommer hit en massa folk som kör "social turism" vilket inte uppskattas av de hårt arbetande invandrarna....