fredag 31 december 2010

Årets sista reflektion

Endast några timmar återstår av Det Värsta Året. Det är ofattbart hur år 2010 som började så bra och har bestått av många roliga, minnesvärda, ljuvliga stunder kunde sluta i ett inferno av chock, sorg, tomhet, saknad, smärta. Två noll ett noll i kombination kommer för alltid vara förknippat med den tid när Johan försvann och livet inte blev lika kul längre.
Det kommer jag tänka på i kväll - precis som alla andra kvällar och dagar. Men jag kommer också tänka på att jag måste fortsätta sträva uppåt. Att ljuset når ända ner till botten.

Nyåret kommer jag fira in hos VD. Tillsammans med mina syskon och några andra sköna typer, en trerättersmiddag, skumpa, skojiga lekar och en välarbetad playlist kommer den här kvällen bli bra fastän en person saknas.
Jag hoppas att ni också får en magisk afton! Ta hand om er.

1 kommentar:

idamari sa...

Jag tänker på dig en del trots att jag inte känner dig personligen. det låter så starkt att du fortsätter sträva och känner att det trots allt som hänt nog kommer att bli bättre. 2011 blir ett bra år, det känner jag på mig. Gott slut och gott nytt. Kram