torsdag 9 juni 2011

Precis som jag vill ha det

Det där med att jag skulle ha mer tid över till bloggen när jag kom till Lycksele... Jo, tjena! Det är snarare full rulle hela dagarna - och jag älskar det! Dels för att det är jävligt kul att träffa alla och göra allt möjligt tokigt och likt. Dels för att det gör saknaden efter Piteå mindre påtaglig.

Sedan sist jag "hörde av mig" har jag bland annat hunnit med:

Att hälsa på min fantastiska mormor. Vi drack kaffe igår och surrade en massa, vilket fick mig att inse hur lika vi är på många punkter. Dessutom berättade hon saker om min morfar som jag aldrig hört förr. Jag önskar att jag hade fått träffa honom någon gång.

Springa Guldruschen. Mitt mål var att avklara loppet på 25 minuter, alltså fem minuter per kilometer. Resultatet blev 23 minuter och 55 sekunder. Jag är följaktligen mycket stolt över min insats!

En dagstur till Umeå med Sandra. Vi for dit i dag för att lämna ett lass grejer till lägenheten jag ska husera i under sommaren och strosa runt i butiker. Dagens höjdpunkt var dock lunchen som vi intog i picknickform i en park. Det var så härligt att sitta ute på en filt i solen att vi knappt ville gå därifrån för att shoppa. Och det vill inte säga lite...

Att umgås med ovanstående donna, VD och Emma. Vi har haft en riktig sommarkväll med middag på uteservering, strandhäng, nostalgimusik, vattenkrig och longboard (såklart!). Om alla kvällar framöver skulle vara som denna hade jag minsann inte klagat.

Avslutningsvis: Två bilder på undertecknad från kvällen. Dyngsur efter sviterna av vattenkriget men på ett mycket gott humör. Den rastlösa själen har fått sitt lystmäte.

2 kommentarer:

Robbelibobban sa...

Tack för smset föresten! Glömt att svara...:)

jag hade tänkt försöka hitta lite tid att ringa dig här under veckan, men runnit mellan fingrarna...

Men jag vet ju att du kommer hänga i umeå så vi får väl försöka träffas där eller att du drar dit hitåt ;)
Jag och Stina vill nämligen bjuda dig på lite... överaskning :)

Anna sa...

Robban: Varsågod! Har du inte gratis sms din stackare, med tanke på att du svarar på mina mess här? ;)

Överraskning låter alla tiders, det måste vi styra upp SNART! :D