måndag 27 juni 2011

Världens finaste hästband

Under Foo Fighters-konserten upplevde jag faktiskt en släng av besvikelse. Inte under huvudakten - det får ni absolut inte tro! - men däremot när förbandet gick på. Jag hade nämligen, helt felaktigt, blivit informerad om att Sahara Hotnights skulle öppna för Dave & company. När fem snubbar med varierande skägg äntrade scenen istället för mina Robertsforsdarlings sjönk därför mina axlar en smula... för att sedan höjas tillsammans med händerna mot den klarblåa Stockholmshimlen!

För vet ni vad? Jag kan faktiskt tänka mig få grejer som känns lika fina som att lyssna till Band of Horses live, i ett publikhav, en varm junikväll. Sedan fem dagar tillbaka går jag runt och gnolar för mig själv på detta vackra stycke:Jag vet att man aldrig klickar på Youtube-klipp i bloggar men ni kan väl lova mig att ge denna låt åtminstone en halv minut av er dyrbara tid? Okej?


5 kommentarer:

Emma says style, love & rock and roll. sa...

Den fick en minut av min tid - men jag vet inte om det är fusk eftersom att jag redan vet om att jag gillar band of horses :]

Brynte sa...

Ååååh, hur grymma är dom inte live. Såg dom på WOW -09. Löväli!

Anonym sa...

Förlåt för felaktig information.../mami

Anna sa...

Emma: Bra där! Själv har jag ärligt talat hört de väldigt lite tidigare - förutom denna låt hade bara "Funeral" nått mina öron tidigare. Fast det ska det sannerligen bli ändring på nu :)
Brynte: Och så har du inte upplyst mig om detta bands briljans??! Skämmes!
Mami: Jag förlåter dig om du höjer min veckopeng! ;)

mami sa...

Japp! Från och med nu har du 1 kr/månad :-)