tisdag 28 juni 2011

Midsommarrapporten

Innan jag släpper taget om Stockholm bloggmässigt för den här gången vill jag bara berätta om min midsommarafton. Sandra åkte hem tidigt på morgonen och kvar var jag och VD utan några egentligen planer på hur vi skulle fira. Tillslut bestämde vi oss i alla fall för att stanna kvar ute i skärgården. Festandet gick till som för säkert majoriteten av er andra, med sillunch, snaps, visor, kubb, grillning och sådant där typiskt traditionellt. Det enda jag saknade var en midsommarstång, fast det kom jag först på nu i efterhand! Att jag kunde glömma bort att sakna den kan ju bara vara ett tecken på ett lyckad afton.

Lunchbordet var till bredden fyllt allehanda stök och runt omkring satt folk i alla möjliga åldrar och allt var väldigt trivsamt.

Till efterrätt serverades ännu en svensk klassiker.

Efter matintaget vankades poolparty. Charlie och Åke var däremot mer intresserade av att idka älskog vid bassängkanten.

Jag och VD tog bara ett fotbad (eftersom vi blötte upp oss på morgonkvisten) och diskuterade livets stora frågor.

Någon flaska rosé sjönk också ner och trots att jag tycker att cigaretter är rätt äckliga sög jag lite på en cigarill. Hey, "inkonsekvent" is my middle name!

På kvällen tog vi ungdomar ett nakendopp i det 15-gradiga havet. Jag försökte springa mig torr och varm längs bryggan när jag kom upp, men bilder från det kommer i morgon! Eller inte...

2 kommentarer:

Robbelibobban sa...

Haha.. jadu bilder på det vet jag inte om vi vill se... Eller någon vill säkert :p

Anna sa...

Robbelibobban: Men tack för det hörre du! Det var ju precis de motsatta kommentarerna jag fiskade efter ;)