onsdag 3 augusti 2011

Ännu en sommarfavorit

Jag veeet att jag ständigt återkommer till Sommar i P1, men det råkar ju vara höjdpunkten på radioåret. Jag fullkomligt älskar att ta del av alla berättelser, tankar och åsikter som kommer till uttryck i programmet.

I fredags sändes det i mitt tycke roligaste programmet hittills i år, med Olof Wretling som sommarvärd. Jag fnissar förtjust när han berättar hur han och kompisen André tränar den egenkomponerade friidrottsgren silly high jump på Gammliavallen. När han beskriver hur hans morfar Alfons utmanar gummimannen i vighet skriker jag av skratt.

Ni måste verkligen lyssna! Det kan ni göra HÄR.

Foto: Sveriges Radio

4 kommentarer:

Idamari sa...

Jag förstår. Det kan vara lite kämpigt det där. Sista dagen och man trivs och man vet inte riktigt hur man ska göra av dagarna. Nu tror jag garanterat att du tillhör den delen av populationen som inte har några problem med att fylla dagarna med skoj, men ändå. Det blir lite vemodigt.


Jag jobbar jag också. På samma ställe för femte sommaren i rad plus jular och påskar och du vet. Nästa sommar ska jag bannemig göra något annat.

Lycksele ja, det verkade ha varit ett hålligång. Trots att jag bott tre år i Lycksele har jag faktiskt aldrig besökt motorveckan skamligt nog. Men jag var i Umeå i alla fall. Det var skojsigt.

Vad händer efter jobbet?

Kram

Emma says style, love & rock and roll. sa...

I shall listen!

Anna sa...

Emma: Bra där! Du lär inte bli besviken ;)

Kali sa...

Jag är dålig på att lyssna på SR-kanalerna men just Wretlings sommarprat lyssnade jag på i efterhand för att jag fått veta att min sambo nämndes i programmet. Min sambo är André som han hoppade silly high jump med.