söndag 7 augusti 2011

I en stuga vid havet

I det här lilla huset, mitt ute i den västerbottniska obygden har jag spenderat min helg. Har befunnit mig på rehab skulle man kunna säga. När jag inte hängav mig åt att slappna av i varenda liten muskel lekte jag Mattias Klum. Ja, nu påstår jag varken att jag är ens i närheten så skicklig fotograf som han eller att miljön var lika häftig som de han brukar vistas i. Vad jag menar är att de fastnade en del djur och natur på min fotolins. Och sånt gillar vi ju?

Igår hade jag mitt lystmäte när vi åkte mellan traktens alla hagar (jag älskar kor, om någon missat det).

Stockholm Pride uppmärksammades även ute på landsbygden.

Här hade jag mer än gärna badat - om vädret bara hade varit lite mer inbjudande.

En livboj på rymmen fick det att sticka till i hjärtat av saknad till min gamla hemstad.

Utanför stugan skuttade små, söta harpaltar runt.

På vägen hem tidigare i dag stannade vi till vid Amazonmannens gamla bostad. I denna bil levde alltså en man i över 20 år, fram till hans död i våras.

Den enda positiva med helgens väder var att jag fick stövla runt i dessa! Det tackade mina fötter så hjärtligt för.

6 kommentarer:

Lisa sa...

Du har köpt hunterstövlar!!!

Emma says style, love & rock and roll. sa...

haha det är så skönt att äntligen gilla regn. Innan jag hade mina hunter så har jag alltid hatat regnet. Nu vill man bara ut och hoppa i vattenpölar ;)

Anna sa...

Lisa: Det har jag minsann! Klickade hem de för några veckor sedan (efter att vi hade varit på Kii och klämt på dem), kände att min skogarderob inte var komplett utan dem :)
Emma: Ja, är det faktiskt lite mer okej med regn nu när man slipper gå runt med blöta fötter (och får vara rätt fin om tassarna ändå!) :)

Idamari sa...

Jomen visst. Mellan -04 och -07. Gymnasiet och Musik estet. Tre härliga år även om jag har blandade åsikter om Lycksele som stad. Avverkade tre bostäder på tre år och hade mestadels fruktansvärt roligt.

Ja, fem år, fem somrar, det är en evighet. Men.. jag trivs ju allt som oftast. Dock ger det mig ju inte någon vidare utveckling inom det jag egentligen vill pyssla med.

Arbetsförmedlingen är nog ett bra ställe att kolla läget på. Jag har aldrig varit där, det känns både bra och dåligt. Du kommer att få ett toppenjobb. Det vet jag.

Puss

Idamari sa...

Och du. Fantastiska bilder.

Sandra sa...

Skulle gärna byta ut mina TRETORN mot sådana där ;P