onsdag 10 augusti 2011

Skjuter upp arbetslösheten

Tidigare i dag ringde jag min handläggare på AF för att avboka morgondagens träff. Jag är nämligen strängt upptagen då - med att jobba! Jag har fått några fler arbetspass på VK, med start i kväll, och jag är såå glad över det.

Lite tråkigt är det dock att kvällens inplanerade middag med fröken Thiger krockade med arbetet. Men eftersom hon är världens bästa tiger kunde hon tänka sig att laga mat lite fortare, så vi hinner ändå käka tillsammans och surra i sisådär två timmar. Känns bra att vi kan träffas en stund i alla fall med tanke på att hon flyttar till andra sidan pölen snart!

Vid ett annat tillfälle när jag var glad (och fladdrig)!

7 kommentarer:

mami - förstås!! sa...

Tänk att arbete kan göra en glad:-D
Grattis!

Sandra sa...

Va roligt, jag visste väl att de inte skulle släppa dig i första taget ;)

Maria sa...

haha.. du ha nog samma dåliga humor som mig isåfall ;) det gillar vi! Härligt att du få jobba lite till på VK, men jag blev inte förvånad! :) Hoppas att allt är bra annars också, kram!

jannie sa...

vad glad du verkar!

Camilla sa...

Kanon! Vad bra att det löste sig :)

Anna sa...

Mami: Ja, visst är det lite märkligt ändå? :)
Sandra: Vad roligt att du tror på mig!
Maria: Haha, ja tydligen... Eller så har vi båda bra humor egentligen? :) Jo tack, det är fint med mig och hoppas att du också har det fint! Kram
Jannie: Ja, jag känner mig faktiskt väldigt till freds :)
Camilla: Kanon var ordet, ja. Känns väldigt gött att få skjuta på arbetslösheten lite, lite till för det var ingenting för mig!

Maria sa...

haha.. precis, den bästa! ;)