lördag 10 september 2011

Mot ovissheten - och vidare?

För tillfället känner jag mig som the hardest working woman in media business. Obs! Känner mig som. Herregud, den här branschen genomsyras ju av en if you snooze you lose-mentalitet och så sjukt ambitiösa personer att det vore pinsamt om jag utgav mig för att vara den hårdast arbetande. Men faktum är att jag har gjort väldigt många arbetspass de senaste två veckorna. Dessutom är jag dyngförkyld sedan en tid tillbaka vilket multiplicerar känslan av hårt arbete med, låt oss säga, sju.

Efter morgondagen tar jag dock återigen klivet in i ovissheten. Fastän jag borde ha vant mig vid tanken på arbetslöshet upplever jag tillståndet som hisnande.

3 kommentarer:

Idamari sa...

Nejmen. Det är nästan så vi känner av varandra via telepati. Eller tankeverksamhet.

Förstår att du jobbar mycket, verkar vara hårt, men jag vet att du om någon fixar det galant. Verkligen.

Jag är tillbaka i Umeå. Skolan har pågått i en vecka och jag undrar ibland vad jag givit mig in på. Förmodligen ska det bli bra. Men vi börjar hårt och det har redan tagit musten ur mig.

Min kaffeinbjudan står kvar..någon gång, när vi båda har möjlighet, inte jobbar eller pluggar som att det inte finns någon morgondag och framför allt känner oss mindre dyngförkylda.

Stor kram och krya på.

mami sa...

Det ordnar sig med jobb för dej Anna! Sköt om dej och krya på dej. Kram

Anna sa...

Mami: Ja, uppenbarligen gjorde're det! (Åtminstone för stunden...) :)