måndag 12 september 2011

Titelbyte

Jag är rätt dålig på att vara arbetslös. Eller bra, beroende på hur man ser på det. Under natten hade min telefon laddats ut och i morse skämtade jag om att jag hade missat en massa jobberbjudanden. Klockan 08.59 plingade det till i luren. "Nu kommer jobbförfrågan", påstod jag med spelad självsäkerhet. Men mycket riktigt innehöll meddelandet en undran om jag kunde jobba som kvällsreporter på VF (!).

I kväll har jag alltså bytt arbetsplats. Även om jag satt i exakt samma lokal som igår (när jag var webbreporter på VK) var det lite av en omställning. Bara det här med att presentera sig för rätt tidning är en utmaning i sig. Fast jag tror att jag fixade det rätt bra ändå och förhoppningsvis är de andra på tidningarna är av samma åsikt. I så fall kanske jag får vara dålig på att vara arbetslös även i fortsättningen...

En sisådär motiverad bild från examensdagen. Men det slår mig att jag vet så lika lite om framtidens jobbutsikter som jag visste då... (Sedan kan det ju aldrig vara omotiverat med en bild på sköna, saknade människor!)

8 kommentarer:

Thiger sa...

Fan vad roligt! Grattis! kram

brynte sa...

Det där är ju världens snyggaste bild! Jag ska göra den största canvastavlan av den den dagen jag får min lägenhet i sthlm. (dvs aldrig, men nog var det en fin tanke iaf... Hehe) Det kommer att lösa sig med jobb! När du minst anar det. :-D

mami sa...

Du måste vara poppis i journalistvärlden ;-)

broder sa...

de gå ju bra för dig syrran =)

Anna sa...

Thiger: Tack! :) Kram
Brynte: Visst är den? Jag älskar att alla tittar in i olika kameror, haha. Men klart att den en dag kommer pryda en lägenhetsvägg i Sthlm. Vi fixar det nästa vecka eller nåt ;)
Mami: Jag vet inte det men jag är glad att ha jobb i alla fall!
Brorsan: Det gör visst det för tillfället! Tråkigt att jag inte hunnit se dig på länge ändå ;/

Anonym sa...

Jag älskar den bilden, och jag älskar primadonnorna på bilden också! Den ska lätt framkallas och sättas upp på min vägg!
/D

Anna sa...

D: Att den ska! Kommer lätt bli finaste väggprydnaden på hela Hisingen :)

Ayan sa...

Nämen grattis Anna! Jätteglad att det går bra för dig. Hoppas det går lika bra för mig med. Och så är den en härlig bild på er fina människor. Vi får hoppas att Brynte får sin lägenhet snart så man får se den stora canvastavlan ;)