fredag 10 januari 2014

Årets första träning

De senaste två veckorna har jag tränat noll och intet, på grund av att diverse sjukdomar slagit läger i min kropp. Det har verkligen stört mig att inte "kunna" gå till gymmet, eftersom jag verkligen velat vara där. 
Men så idag insåg jag att jag kan ju åtminstone testa. Cykla ner på gymmet och känna hur det känns. Skulle kroppen slå bakut vore det inte värre än att jag fick cykla hem igen. 

Träningen gick faktiskt hur bra som helst! Jag undvek löpbandet eftersom jag var tillräckligt flåsig efter den korta cykelturen, men lyfta lite skrot kunde jag minsann. Nu känner jag mig helt plötsligt lite dum som bara suttit och väntat ut förkylningen hela veckan. 

Mitt nyårslöfte i år är att fortsätta träna på. Framför allt för att det får mig att må bra, men sen ska jag väl erkänna att det vore trevligt med en lite mer tonad kropp lagom till sommaren. Inte för att jag lidit under de somrar jag råkat haft en oförarglig valk extra på magen – det där fjanteriet om "strandkropp" hit och dit kan vi väl bara begrava – utan för att det vore ett konkret kvitto på att jag får lön för mödan (om än på ett ytligt plan).
Dessutom måste jag fortsätta träna på om jag ska kunna vinna Göteborgsvarvet...

Inga kommentarer: