lördag 4 januari 2014

Ett värdigt avslut

År 2013:s sista suck blev verkligen en lyckad sådan. Egentligen är jag bara nöjd att jag slapp tillbringa nyårsaftonen på toaletten på grund av mystisk magåkomma, men jag klagar sannerligen inte på de "bonusar" jag fick därutöver. 

Jag och syster bestämde redan för ett år sedan att vi skulle fira nyårsaftonen tillsammans, med några av våra vänner och en trerättersmiddag. På nyårsdagen i fjol tyckte nämligen vi båda att det kändes rätt trist att vi inte skålat in ett nytt år med varandra på väldigt länge. 
Och det hela blev ungefär som vi tänkte oss då. Tillsammans med några härliga vänner lagade vi till en middag som blev riktigt god, trots att vi var många kockar som trängdes i köket. Mellan rätterna fick gästerna minnas tillbaka på det gångna året genom ett nyårsquiz jag konstruerat och därutöver var det ett himla surr. Strax innan tolvslaget lyckades jag dessutom spräcka feststassen (skyller på att jag lyft för mycket skrot under 2013...) och fick svida om till en ny klänning, i sann galaanda. 
Det magiska klockslaget firade vi utomhus, med champagne och grannarnas fyrverkerier exploderande i bakgrunden. Givetvis såg jag även till att få mig en nyårskyss! 

Det som jag kanske inte hade tänkt mig var att jag skulle inleda år 2014 med att bete mig dumt åt. Men det hela är utrett och nu kan jag bara bli en bättre människa under det år som kommer. 

Något som jag förresten lovar inför det kommande året (förutom att bli snällare!) är att köpa en extern kamerablixt. De flesta bilderna från nyårsafton är tyvärr suddiga – vilket faktiskt beror på lång slutartid snarare än bubbeldrickat. Men håll till godo med några skakiga foton från kvällen:
Tur att vi inte hade soppa på menyn...
Kocken med de häftiga höfterna!
Dags att hugga in på förrätten. 
Systerbild och puss mot fotografen.
... och så en puss fotografen.
VD lät sig imponeras av Lisas fysik.
Och på andra sidan bordet satt Ingrid och Emma och såg glada ut.

2 kommentarer:

Emma G sa...

Alltså din sminkning var ju supersnygg!!!! :) Tack igen för en jättetrevlig nyårsfest!

Anna sa...

Dubbelt tack du! Återigen: Vad kul att du ville vara med på nyår :)