söndag 29 mars 2015

Vi krigar för att få oss längst fram på konserten

En fantastisk Umeå Open-helg är till ända! I dagarna tre har jag hängt med roligt folk (VD, Helena och Tina), druckit en massa öl och lite champagne, ätit alldeles för mycket skräp – och framför allt lyssnat på livemusik som gjort mig alldeles glädjerusig.

Jag har sjungit leva life-allsång till Lorentz. Blivit utskälld av dum i huvudet-tjej under Cleos konsert (som förutom den lilla detaljen var grym!). Fascinerats av Hello Saferides mästerliga mellansnack. Sett min första hardcoreakt i form av Håll det äkta. Sippat öl ackompanjerat av en något irriterad Little Jinder. Blivit blown away av Beatrice Eli. Känt basen sätta mellangärdet i gungning under XOV:s spelning. Skrikit mig hes, hoppat mig svettig och blivit så jäkla imponerad av Silvana Imam.

Alltså, Silvana. Vilken världsklassig final på en så bra helg. Peppen var total inför hennes spelning – och hon levde upp till mina förväntningar med råge! Det är svårt att sätta ord på konsertupplevelsen (kanske för att min hjärna förvandlats till en gröt efter tre sena nätter) så jag säger bara: Wow. 
Fyra favoriter från årets Umeå Open: Silvana Imam, Beatrice Eli, Cleo och Hello Saferide.

Inga kommentarer: