måndag 2 mars 2015

Sötklumpen

Alla som kommer hem till oss och träffar Smilla säger numera nästan samma sak: "Vad tjock hon har blivit!"
Ja, nog har hon allt blivit allt mer klumpformad vår lilla primadonna, men på djuraffären säger de att hon har ett hälsosamt hull som är fullt normalt för bondkatter. Och så länge hon mår bra ser jag det inte som något problem – alla ska väl inte behöva vara smala för att passa in idag? 

Tjock eller inte så är hon fortfarande väldigt söt den där katten. Kolla bara!

4 kommentarer:

Brynte sa...

Människor har ju inte sett en tjock katt om dom kallar den där lille sparven för tjock. Däremot är hon ju inte en liten kattunge längre.

Tycker dels att dom behöver hälsa på mer om dom blir chockade över att hon växer och dels att du borde lägga upp mycket mer bilder på henne överallt för alla att ta del av. Speciellt jag! Hehe.

Lyckospark på söndag, hoppas att SVT fångar upp dig!

(Obs mycket ironi, men svårt att få fram det i text. Bortsett från önskemålet om mer bilder!)

Limpan sa...

Va är det för låt hon sjunger?
Tycker det ser ut som "Symfoni" av Loa
Falkman :p

mamsingen sa...

Tror snarare på "det är måndag morron, å mitt huvud känns så tungt...."
Jo, kanske en aningens tjock men absolut en söt Smilla.

Anna sa...

Brynte: Ja, nu såg man inte så mycket av hennes buk som hon är lite rund om, men det är ändå intressant att VARENDA EN måste påtala att hon är tjock. Inte så att jag tar illa vid mig på nåt sätt (och säkert inte Smilla heller), men börjar bli lite less på att höra alla upprepa samma sak hela tiden :)

Jag ska lägga upp mer bilder på henne, jag lovar! Om inte annat för att reta min syster som är trött på att jag visar kattbilder för henne varenda gång vi ses, hehe.

Brorsan: Nja, jag tror snarare att hon sjunger något av Cat Stevens. Alternativt Tiger Forest Cat. Det kan också vara Joys "Kattliv". Eller Rednex's gamla hit Katten Eye Joe....

Mamsingen: Eller så blottar hon tänderna åt alla som kallar henne tjock... ;)