tisdag 26 maj 2015

Vi är det bästa packet i världen

I helgen hängde jag med syrran igen, den här gången i Lycksele. Jag har inte varit Lycksele-hemma (jag ser det som att jag har två hem – Umeå och Lycksele – så jag känner mig nödgad att förtydliga) sedan i januari, så det var verkligen på tiden. Jag har faktiskt saknat den där avkroken. 

Jag och Lisa fikade, sprang i backar och på bana, åt middag hos mamma, såg Eurovision song contest och drack en massa bubbel. Ja, jävlar vad vi drack bubbel alltså. När Måns och Sverige sedan vann var vi ju "tvungna" att dra på hotellet med vårt ESC-sällskap för att fira och därefter blev det efterfest. 
När vi satt och åt frukost dagen efter konstaterade Lisa att "vi var ett jävla pack igår alltså" och jag höll på skratta ihjäl mig. Vi skämde säkert ut oss hur mycket som helst, men det jag kan bjuda på. Jag hade så kul. 

I helgen ska jag hänga med syrran återigen. Då blir det varken i Umeå eller Lycksele, utan i Barcelona! Vi tar även med oss mamma och brorsan. Jag tror det kommer bli hur bra som helst. Vi är trots allt ett jävligt bra pack.
Från lördagens löptur. Jag hade inte så många fler bilder från helgen, men det kanske är tur det. Haha!

Inga kommentarer: