måndag 22 februari 2016

Det kan vara livsfarligt att spela beachvolley

I lördags lyckades vi (= jag, VD, Emma och Helena) äntligen dra ihop två lag för beachvolleyspel på Iksu. Förra året spelade vi några gånger (var det kanske bara två?) i olika konstellationer och pratade då om att försöka göra det till en regelbunden aktivitet, men som med så mycket annat lyckades vi inte få någon riktig kontinuitet. Kanske får vi till det i år? 
Hur som värmde vi upp med en timmes squash innan beachvolleyn. Vi körde no rules och det var hur kul som helst! Uppenbarligen bra träning också, då jag kände mig lite mör när vi senare klev ut i sanden. 

Vi hann köra två beachmatcher, bara vi fyra, innan en snubbe kom förbi vår plan och utmanade oss att köra mot hans gäng. Vi förklarade att vi inte var så bra, och då kontrade han med att det var inte de heller. Det visade sig snart att de kanske inte var några elitspelare, men däremot totalt livsfarliga! En kille i deras lag servade stenhårt, så hårt att jag misstänker att han försökte ha ihjäl oss. Och en annan körde några helt brutala smashar, så jag önskade att vi hade fortsatt spela bara vi fyra. Nästa gång säger jag nej till alla utmaningar. 

När vi hade lekt färdigt med bollarna (nej, inte motståndarlagets) åkte vi hem till VD och gjorde oss i ordning för en kväll med pizza, vin, Singstar och slutligen utgång. Jag hade inte varit ute "på riktigt" något tidigare i år så det kanske på tiden, men ärligt talat var jag mest trött. Det kanske inte är meningen att köra squash, beachvolley och fest på en och samma dag. Eller så börjar jag bli gammal. Jag fyller ju trots allt 27 om två veckor. 
Mycket tuff match mellan mig och Helena.
Överlevare från beachmatchen.

6 kommentarer:

mami så klart sa...

Ojoj snart 27...
Frågan är om du kommer att orka med att öppna (eventuella) presenter ;)

Emma sa...

27 om två veckor!!! Jag är redan 27 och orkade med dagen!! don´t blame it on the age.. ;)
Nemen man var faktiskt lite mör efteråt men håller med om att det var riktigt roligt! Squash var överraskande bra! :)


"När vi hade lekt färdigt med bollarna (nej, inte motståndarlagets) "
- alltså Anna! hahaha :P

Anna sa...

Mami: Det kommer jag alltid ha tillräckligt med ork till ;)
Emma: Haha, okej då, jag får skylla på att jag helt enkelt inte är van vid sena nätter längre. Måste börja med någon slags försiktig tillvänjningsprocess igen...
Alltså, det är något tvångsmässigt över detta att jag måste dra till med dåliga under bältet-skämt hela tiden. Lovar skärpning på den fronten med! ;)

Emma sa...

Haha jag gillar den humorn! vi kanske inte är så gamla ändå.. ! ;)

VD sa...

Jag är ju yngst och jag hade var ändå rätt sliten, både av spelet och sena kvällen.. Vad ska jag skylla på?

Nej Anna sluta inte med under bältet-skämt! Kul ju :)

Anna sa...

Emma: När det gäller vår mentala åldern kanske vi kan sudda ut den där första siffran i vår verkliga ålder? ;)
VD: Vi kanske kan skylla på att alla de där hårda, livsfarliga bollarna gjorde oss utmattade? Eftersom mina tramsiga skämt verkar uppskattas lovar jag härmed att fortsätta med dem ;)