söndag 21 februari 2016

Tacksamheten över ett skoställ

Jag kände en sån lycka förra söndagen när jag kom hem från vår lilla weekend. Inte bara för jag hade en kanonhelg i ryggen, utan också för att en färdigrenoverad toalett väntade på mig här hemma! Det var helt obeskrivligt skönt att få klampa in i en papp- och plastfri hall för att därefter premiärpissa i min alldeles egna toalett och inte i en barack. Dessutom blev ju resultatet väldigt tjusigt!

I måndags åkte mamma hit ända från Lycksele för att hjälpa mig städa bort byggdammet. Ja, jag väldigt bortskämd – men det var faktiskt hon som insisterade på att få komma och hjälpa mig. Så framför allt är jag ju bortskämd med en underbar mor. 
När vi hjälptes åt att bära tillbaka möblemanget till hallen kände jag mig smått salig över att kunna bo normalt igen. Tänk vad fem veckors stök kan få en att uppskatta det lilla! Men att bli halvt tårögd av att ställa ett skoställ på plats känns nästan lite väl tacksamt. 
Före.
Under.
Efter. Fint va?

5 kommentarer:

mami sa...

Man ska glädjas åt det lilla!
Ett skoställ bringar också viss glädje och kan absolut få ett öga att tåras :)

Anna sa...

Mami: Men framför allt gladdes jag över att få hjälp av dig! TACK igen! :)

mamsingen sa...

Varsågod, det var så lite så! Tack för maten och sällskapet:)

Emma sa...

Väldigt fint! Men... slängde du ut badkaret?!

Anna sa...

Emma: Ja, vi fick inte ha kvar badkaret av avloppstekniska (är det ens ett ord?) skäl! Men jag är glad över det, då badrummet nu känns luftigare. Jag saknar dock mina måndagsbad lite grann.....