torsdag 18 februari 2016

Sundsvallssnapshots

Här kommer några halvcrappiga Iphonebilder som sammanfattar min och syrrans Sundsvallstripp lite mer. Pass upp för många matbilder!
Strax efter ankomst till Norrlands huvudstad (mm, eller hur...) trippade vi (okej, jag halkade snarare i höga klackar på isiga gator) bort till restaurang APA för att käka fredagsburgare. 
Jag beställde förstås deras vegoalternativ med portabellosvamp, kikärtsröra och getost. Det är lätt den godaste vegoburgaren jag ätit – och en av de godaste hamburgarna alla kategorier faktiskt! Tryffelstripsen jag åt till var också himmelska. 
På lördagen shoppade vi (eller jag, åtminstone) så det stod härliga till! Jag hittade bland annat bra selfieljus i en provhytt – och en skjorta som skymtas på bilden!
När vi lessnade på att bära kassar lyfte vi skrot istället. Hotellets gym var allt annat än välutrustat, men ett discopass lyckades vi få till ändå. Bra biccar på syrran där!
Efter gym och bastu (där jag för övrigt råkade flasha brösten för en okänd karl, men det är ju en annan historia) var det äntligen dags för middag igen. Den här gången på Udda tapas. Middagen inleddes med drinkar som fick mig att inse att jag aldrig ska dricka drinkar utan chili i igen.
Maten var så god att jag blev helt salig. Den grillade salladen uppe till vänster var helt jävla sjuk! Jag menar, hur gott låter det med "grillad sallad"? Och sen visar det sig vara det godaste på länge.
Vår sista måltid i Sundsvall blev en lagom romantisk Alla hjärtans dag-lunch på Ikea. Hyfsat mediokert i jämförelse med det vi ätit tidigare under helgen, men det kan ju inte vara lyx och överflöd jämt.

Inga kommentarer: