söndag 16 oktober 2016

Den heliga treenigheten – sömn, mat, träning

Jag hade inte gjort upp några planer inför den här helgen, bara satt upp två luddiga "mål": Att träna och sova ut. 

Sovandet har gått mycket bra. I fredags dissade jag vidare utgång efter popquizet på TC och åkte istället hem, slog av telefonen och kröp i säng. Fick nästan ihop nio timmar kvalitativ sömn! I natt sov jag omkring sju timmar, men det är ändå bättre än vad jag sovit under de flesta helgerna de senaste månaderna (för att inte säga året). 
Dessutom låg jag kvar i sängen hela förmiddagen och bara gonade. Kan ej dra mig till minnes när det hände senast, men det var så otroligt skönt att det nog kommer upprepas snart igen!

Träningen har det också gått helg okej med. Jag körde ett discopass i fredags (försöker göra det till en tradition att köra biceps, triceps och axlar innan helgen drar igång på riktigt) och ikväll drämde jag till med ett benpass innefattande övningar jag inte kört tidigare. Har gnetat på med det benprogram jag fick av min sjukgymnast i tio månader nu, så jag känner mig spyless på det. Med nya övningar känns det däremot helt plötsligt rätt lockande att träna svagbenen igen, så i fortsättningen ska jag använda mig av fantasin lite mer. 

Något annat som jag inte hade planerat in, men som jag ändå gjort i helgen är att äta mig genom bekantskapskretsen. Då menar jag inte att jag blivit kannibal och sauterat mina vänner, utan att jag helt enkelt har haft nöjet att bli bortbjuden på mat. 
Först bjöd Thiger mig på en ljuvlig morotssoppa till lunch, och sedan blev jag serverad halloumibiffar och drömmiga, dubbelfriterade strips hemma hos VD och Jenny. Kände mig oerhört bortskämd igår, minst sagt!

Och idag har jag varit på en kul sak, som jag får ta i ett separat inlägg. Känner att det här blev tillräckligt långt och svamligt, plus att mina ögonlock börjar kännas oerhört tunga. 
God natt!

Inga kommentarer: