tisdag 25 oktober 2016

I am my hair

Jag har haft en riktig håridentitetskris den senaste tiden. Det kan låta banalt – det är banalt – men när jag inte trivs i min frisyr och/eller hårfärg blir det ett störande moment i vardagen som stjäl mitt fokus. Omvänt, när jag har en frisyr och hårfärg som känns okej, reflekterar jag däremot knappt över mitt hår. 

Imorgon ska jag dock äntligen till min frisör igen, vilket föranlett att jag under helgen funderade över och rådfrågade mina familjemedlemmar om vad jag ska göra med kalufsen. 
Hade halvt bestämt mig för att gå över till the dark side, tills jag typ för första gången någonsin testade att locka håret i söndags. Det blev kanske inte de elegantaste lockarna, men däremot kom jag på att det är fint med rosa lockar. Till och med om de är något hafsiga. Så jag behåller nog det rosa några veckor till och försöker öva upp mina stylingfärdigheter. 
Förhoppningsvis hjälper det mig att finna mitt hår-jag igen.

4 kommentarer:

Jamengissa sa...

Kör med samma ett tag till sen är det ju bara å byta till vilken färg du vill. Du passar ju i alla färger (som jag sett hittills i alla fall).

Anna sa...

Jamengissa: (Mamma?) Jag kör på det! :)

mami sa...

Hur kan du tro att kommentaren kommer från mej? Tänk om jag är "oskyldig" :)

Anna sa...

Mami: För att du är den enda som kommenterar min blogg! :(