måndag 24 oktober 2016

Mätt och belåten efter helgen

Jag har haft en jäkligt mysig helg i Lycksele, tillsammans med min familj. 
När jag kom dit i fredagskväll gjorde jag och Lisa sådant vi brukar göra när vi ses: Träna (läs: Lika delar styrketräning och flams), äta chips och dipp samt somna i soffan framför en film. 

Dagen därpå, alltså i lördags, hälsade vi på Sandra och fick mysa med Arvid. Han hade förstås växt på sig lite sedan sist jag träffade honom, men han var fortfarande väldigt pluttig – och förstås otroligt söt! Det är så kul att min umgängeskrets har berikats med minimänniskor. 
Därefter gick hälsa på-tåget vidare till vår morbror som bor på en av mina favoritplatser i världen – mormors torp. Älskar verkligen att komma dit och det var förstås trevligt att träffa Tommy och hans fru Erika
Slutligen landade vi hos pappa och Monika där det bjöds på middag, sällskapsspel och marängsviss i tv-soffan. Var så otroligt mätt när lördagen väl var slut. 

Och igår knallade jag också runt i min hemstad för att träffa nära och kära. Innan det var dags att åka tillbaka till Umeå bjöd mamma på middag. 
Jag har verkligen blivit bortskämd i helgen. Och det har verkligen varit en ynnest få hänga med så stora delar av familjen. Vi är inte perfekta, men jag uppskattar min klan av hela mitt hjärta.  
Vi var på födelsedagskalas igår och helt plötsligt ser jag att Lisa hade parkerat sig i pappas knä. Såg helt sjukt ut, med tanke på att syrran inte är någon liten sparvunge längre. Nu är det snarare pappa som är sparven.

Inga kommentarer: