lördag 15 oktober 2016

Run of hope

Jag blir så himla imponerad över människor i min närhet som engagerar sig för att hjälpa andra. Ja, jag imponeras förstås även över andras altruistiska initiativ, men när en känner någon som gör nåt fint får en ju vara lite sekundärmallig. 

Förra lördagen arrangerade min vän Sandra ett lopp till förmån för Barncancerfonden, som jag deltog i. Det blev inte precis det avslut på löparsäsongen som jag hade önskat då jag fick blodsmak i munnen efter 300 meter till följd av förkylning och dessutom sprang jag fel (!). Men det var faktiskt skit samma just denna dag, då det viktiga var att dra in slantar till livsviktig forskning. 
Sandra lyckades ordna ett fint familjeevenemang i sin enkelhet som inbringade nästan 8 000 kronor till Barncancerfonden. Sjukt bra jobbat! 

Nu tycker jag att ni som läser det här ska stötta min kusin Alexandras insamling till Cancerfonden. Hon har redan samlat in över 46 000 imponerande kronor, men om cancer ska kunna utrotas i framtiden behövs förstås mycket mer pengar till forskningen. 
HÄR hittar ni mer information om insamlingen och finfina saker som går att köpa för att stötta insamlingen. Se så, klicka och bidra nu!
Sjukt fult löpsteg, men jag var uppenbarligen glad ändå.
Efter loppet sprang jag och Sandra en liten extrarunda. Viktigt med sprintstart, hehe.