fredag 28 juni 2013

Angående den rådande torkan

Noterar att min fina vän Robert klagar på att det varit "töört" med uppdateringar på sistone. Vad glad jag blir att någon saknar mina blogginlägg! 

Jag håller definitivt med om att råder torka här. Inte i mitt huvud däremot. Jag skulle gärna vilja vara en sådan där som slänger upp tre inlägg om dagen. Jag tror att jag har betraktelser, åsikter och upplevelser som skulle hålla för det (nåja – åtminstone för att blogga dagligen) också. 
Sedan jag började skriva som levebröd är dock som om alla mina skrivna ord tar slut på jobbet. När jag kommer hem finns inte riktigt förmågan att förmedla mina betraktelser, åsikter och upplevelser på det sättet jag vill. 

Dessutom är det ju det här med tiden också. Det är inte det att jag inte hinner. Jag prioriterar bara andra saker före bloggen. Vilket förvisso är klokt tror jag, men ibland känner jag att "åh, det där hade jag velat berätta för mina vänner/andra som klickar in sig på min anspråkslösa blogg men nu är det för sent". 
Så det kan bli en bättring snart, Robban. Kanske. Jag lovar ingenting. Men jag har i alla fall ambitionen att uppdatera dig och andra oftare i fortsättningen. Inte minst för att jag själv tycker det är kul att sätta det som pågår i min vardag och i min hjärna på pränt. 

Med det sagt ska jag nu räkfrossa med pojkvännen min och därefter bege mig till Thiger för en sammankomst. Jo, hon kallar det faktiskt så.  
Som kompensation för mitt bristfälliga bloggande ger jag er en bild på Berit. För alla gillar väl gulliga kattbilder? 

2 kommentarer:

Robbelibobban sa...

Wiee! :D Jo nog tror jag det rör sig massa inne i ditt huvud, men det är ju som med allt, tid saknas!
Vet själv hur det är ...
Sen helt klart ska man prioritera annat som är viktigare utan tvekan :)

Hoppas vi ses under sommaren?!:)

Anna sa...

Robbelirobban: Klart vi ses! Jag kommer till Lse snart skulle jag tro :)