måndag 1 juli 2013

Skitdag. Typ.

Vad tusan hände med min arbetsdag idag, kan jag undra? Vid 17-tiden, en timme innan jag egentligen skulle sluta, tyckte jag mig ha läget under kontroll. Jag spottade ur mig artiklar. Allt flöt på.
Kort därefter bröt kaoset loss för min del och jag kunde gå hem först kvart över åtta. Ville börja grina, men skrattade istället för att det är så typiskt mig att felbedöma tiden så grovt. Saker och ting tar längre tid än jag tror. Åtminstone när det gäller jobbrelaterade saker just innan dagens slut. 

Sedan hade jag lovat mig själv att köra ett träningspass. Fastän tusen ursäkter rullades upp i mitt huvud tvingade jag mig till gymmet. Hade noll motivation och därmed blev passet skit.

Skit, skit, skit. Så känner jag för den här dagen. Även om jag inte känt så ständigt under dagen är det så jag upplever det såhär i ett retrospektiv. 
Nu ska jag lyssna klart på Kristian Gidlunds sommarprogram och gråta en skvätt. Eller en flod. 

3 kommentarer:

Robbelibobban sa...

Hörre du min vän du är inte den enda som haft en skit dag/helg! Min helg har varit den sämsta på bra länge.. Bara allt gick åt helvete med folkrace tävlingen och givetvis facebook trådar om det...
Gråta en skvätt eller flod som du säger, rädd för jag gjort bägge delarna o lite till för allt som blev :(

mamsingen sa...

Ja efter gårdagens lyssnande på Kristian var ögonen inte det minsta torra.....
Hoppas du har en BRA dag idag! :)

Anna sa...

Mami: Nej, det är minst sagt rörande att lyssna på honom.