tisdag 10 december 2013

Sex bilder från Dubai

Vår resa till Dubai börjar kännas avlägsen nu. Men det finns fortfarande upplevelser därifrån som jag skulle vilja berätta om! För nu tänker jag visa några blandade bilder från resan och samtidigt drömma mig bort från isgator och mörker till överdåd och sommar i november... 
Det blev inte så mycket strandhäng i Dubai, men en dag och en eftermiddag spenderade vi där i alla fall. Eftermiddagen på stranden var väldigt fin, även om taxichauffören körde oss till fel del av playan.
Poolen på hotelltaket besökte vi också några timmar. Efter att vi haft sim- och vattenspringtävlingar pustade jag ut vid bassängkanten. 
Man behöver inte blicka ut över en väg eller parkering länge innan man ser en lyxbil. Typ en Bugatti Veyron, värde 10,5 miljoner.
Dubais marina är (förstås!) världens högsta marina. Självklart har de byggt en egen Turning Torso. Självklart är den högre än sin skånska förlaga. 
På Underwater zoo spanade vi in en massa fina, farliga, häftiga och härliga blötdjur. Den här surpulen till drakfisk var väldigt bildskön.
 Ytterligare en bild från vår frukost på Burj al Arab, som tog begreppet "vardagslyx" till en ny nivå.

Inga kommentarer: