torsdag 12 februari 2015

Debut som sportkrönikör

Två roliga arbetsrelaterade grejer:

1. I veckan gästkrönikerar jag i Umeå Tidning – på sportsidorna av alla ställen!!! Turligt nog fick jag lov att skriva navelskådande om min (bristande) Vasaloppsuppladdning. HÄR hittar ni tidningen i PDF-format, min krönika ligger på sidan 24 precis som förstasidan skvallrar om. Och är ni ändå inne och läser tidningen kan jag rekommendera reportaget om 69-åriga Sune som hoppar stavhopp. Efter att jag hade intervjuat honom åkte han direkt in på min idollista. 

2. Igår fick vi veta att Umeå Tidning blivit nominerad till Årets gratistidning. Vilken grej! Vi tävlar mot två andra gratistidningar och tävlingsdjävulen i mig hoppas förstår innerligt att vi vinner. 

För övrigt har jag just kommit in från en hemsk skidtur. Spåret var helt isigt och det var knappt så jag tog mig upp för backarna. Men tro inte att det gick bra att staka bara för att det var halt! Nej, då låg det förstås fullt med barr och skit på backen som bromsade upp. Spåret såg ut som sån där glass med krossad choklad, om ni fattar vilken jag menar. Blev seriöst provocerad av föret och ville döda skidspåret. 
Det blev i alla fall 10,6 kilometer åkt ikväll vilket jag är mäkta nöjd med eftersom jag bara ville ge upp efter 400 meter. 

1 kommentar:

mami sa...

Postitivt tänkande är absolut rätt men realistiskt sett får du vara nöjd om du tar dej i mål efter 9 mil. Med din envishet och kämparglöd förvånar jag mej inte om du fixar det! Håller också tummarna för att Umeå tidning tar hem priset :)