fredag 6 maj 2016

Lyxen med en extraledig dag

Vilken flärd med en ledig dag mitt i veckan, som jag hade igår. Jag kan lätt tänka mig att vara ledig fler torsdagar, tack!

Jag tillbringade denna Kristi himmelsfärdsdag i Vännäsby där jag hälsade på Sandra, min vän tillika löpcoach. Det blev dock bara ett kort löppass eftersom hon har en treåring som förstås inte kan lämnas ensam och pappan var på jobbet. Men när han rullade upp på garageuppfarten stod vi bokstavligt talat startklara för att rusa iväg. Sen fick jag fortsätta springa även när löppasset var slut för att hinna med bussen. 
Jag hann också med lite träning innan löpningen, då jag spelade fotboll med nämnda treåring. Först sågade hon min teknik vid fotknölarna (ovanligt klarsynt treåring, den där damen), men vid ett senare tillfälle erkände hon att jag vann. Det krävs nog att jag möter en två äpplen hög person för att jag ska vinna en fotbollsmatch. 

Efter att jag lämnat Vännäsby höll jag mig hemma hela kvällen. Kan inte minnas sist det hände? Det var så jäkla skönt att öppna en öl, ta en lång dusch med hårinpackning och ansiktsmask, laga en jäkligt god middag och sedan avsluta med chips och film. Jag måste bli bättre på att prioritera sånt, känner jag. 

Idag har jag inte varit ledig, men nu är det snart helg igen! Ha en fin sådan hörrni!
Gårdagens middag: Saganaki, kryddsotad avokado och romanticatomater som fått gå i ugn i över två timmar med timjan, vitlök och lite andra göttigheter. Mums!

Inga kommentarer: