fredag 27 maj 2016

Våga vägra fist pump-fest

Brännbollsyran har svept in över stan och hela Umeå går man och kvinns ur huse för att dricka Corona och göra fist pumps kollektivt. 
Själv har jag boat in mig här hemma med fredagsöl, chips och film. Jag orkar inte gå ut. Inte ikväll. Den här veckan har varit så jäkla intensiv. 

Men kul har jag haft! Blodomloppet i tisdags blev något av en besvikelse tidsmässigt (även fast jag försökte släppa kraven på mig själv så är det svårt att skaka av sig tävlingsdjävulen som väcks till liv när det är lopp), men trots det var det himla kul att springa! Blev verkligen peppad på att anmäla mig till fler lopp framöver och då hoppas jag verkligen på revansch!

I onsdags fortsatte hänget med arbetskamraterna, men då under mer avslappnade former. Vi käkade middag på Gotthards som i vanlig ordning levererade – de har verkligen seglat upp som en av mina absoluta restaurangfavoriter här i stan! 
När middagen var avslutas flyttade vi oss till inomhustorget intill för klubben Heartbeats, som bjöd på unplugged-spelningar. Så himla mysigt häng och kul med onsdagsklubb! Dit vill jag gå fler gånger!

Och så har jag köpt en cykel i veckan också. I onsdags, när klockan bara var sju på morgonen blev jag med en racer. Men den förtjänar nästan ett helt eget inlägg!

Nu ska jag se film och samla kraft. För imorrn, då blir det faktiskt fest för mig med.
Umeå Tidnings starka gäng efter Blodomloppet i tisdags.

Inga kommentarer: