onsdag 11 maj 2016

Vissa dagar ska en bara ligga kvar i sängen

Igår hade jag en sån jäkla pissdag. Redan innan klockan hade slagit 7 lyckades jag tappa ner en ögonbrynsskugga i badrumsgolvet, som genast pulvriserades och la sig som ett dammtäcke över hela rummet. Det var bara att dra fram dammsugaren, skurtrasan och mina bästa svordomsramsor. 
En stund senare hämtade jag min rena tvätt, som fick vara ren i ungefär en halv minut efter att jag plockat ner den från linorna. När jag lyfte upp den välfyllda Ikeakassen singlade nämligen trosor och sockor ur den och ner på den snuskiga torkrumsgolvet. Var så jävla nära att bara skrika rakt ut. 

Jag sparade dock mitt skrik i ungefär fyra timmar efter torkrumsincidenten. Då hade jag nämligen hunnit få en burk med sås att explodera i micron (återigen var det bara att börja torka) och därefter slå ut samma burk från köksbänken så det skvätte i hela köket på jobbet. Då kom det både svordomar och könsord och skrik ur min mun, inför ungefär halva arbetsstyrkan på jobbet. Jag tror vår vd blev en aning chockad. 

Jag känner nästan att jag förtjänar något pris som lyckades med alla dessa prestationer inom loppet av några ynka timmar. Att jag dessutom tajmade det med min värsta PMS på väldigt länge gör ju det hela smått ofattbart. 
På fredag är det fredag den 13:e – vågar en hoppas på en uppföljning då?

2 kommentarer:

PMS- Podden sa...

Kram från oss på PMS-Podden! Och hoppas du mår bättre snart! PMS är en motherfucker! Lyssna gärna på PMS_Podden, du är inte ensam om att må kass ibland.

Kram från Jenny & Charlie på PMS-Podden

Anna sa...

PMS-Podden: Tack för peppen och tipset! Jag ska lyssna in vid tillfälle! :)