måndag 15 augusti 2016

Segerns sötma och blåbärsgirighet

Jag skulle typ behöva ta helg igen efter den här helgen. Herregud, vilka intensiva dagar det blev! Men otroligt roliga, verkligen. 
Jag och Team är Emma hemma? rivstartade helgen med en seger i TC:s popquiz – vi var verkligen on fire i fredags! Därefter har helgen bjudit på allt från blåbärsplockning till body shots (obs! högst ironiska!), en löprunda på 17 kilometer till söndagshäng i soffan med syrran som kom på spontanbesök. 
Igår avrundade jag helgen med att baka en blåbärspaj som fick tjänstgöra som avskedsfika till Dennis som flyttade ut idag. Det känns rätt tomt att jag snart ska gå och lägga mig utan att ha någon att fnissa mig till sömns med. 

Men på tal om blåbär tror jag nästan att jag måste bege mig ut i skogen igen i veckan och plocka mer. Jag hann bara vara ute 1,5 timme igår eftersom Lisa skulle dyka upp under eftermiddagen och jag hade väldigt svårt att slita mig. Blev liksom girig och ville bara länsa skogen på dess blåa skatter. 
Det var nog över tio år sedan jag plockade blåbär senast och det känns lite som att jag gått miste om en av de fina sakerna som hösten har att erbjuda.

3 kommentarer:

mami sa...

Plocka mera, jag vill också ha blåbärspaj! :)

Anna sa...

Mami: Jag ska verkligen försöka ta mig ut igen så att jag kan bjuda dig på blåbärspaj nästa gång du hälsar på! :)

mami sa...

Åh vad snällt, det tackar jag inte nej till! När kan jag komma? :)