tisdag 16 augusti 2016

Finns bara en I•M•A•M

I söndags bokade jag och syrran biljetter till Silvana Imams konsert här i Umeå i november. Det blir fjärde gången jag ser Silvana live inom loppet av två år, men så är hon ju på riktigt en naturkraft på scenen som jag absolut inte kan missa när hon spelar på min hemmaplan. 

Förutom att vara en av Sveriges bästa liveartister (det var verkligen otroligt välförtjänst att hon vann Guldmicken på P3 Guld-galan i år) är Silvana en genialisk textförfattare. När jag och syrran bilade genom Sverige förra månaden och sista tonerna av I min zon fadeade ut på bilstereon konstaterade Lisa: "vilken gåshud jag fick". Jag har precis den känslan varje gång jag hör den låten. Och så många andra Silvana-låtar med den. 

Så, en stilla uppmaning till er som läser detta: Gå och upplev Silvana Imam live någon gång. Gör det bara. Och se för fasen till att kriga för att få dig längst fram på konserten. 
Bild från när jag såg Silvana på Pustervik i Göteborg i våras.

2 kommentarer:

Brynte sa...

Hon spelar ikväll på kulturkalaset men jag kommer inte orka gå dit (insert massa gråtgubbar)
Varför måste man jobba?! Och varför måste hon spela så seeeeeent (inser fler gubbar)

Anna sa...

Brynte: Åh, surt! Men jag tänker att hon säkert spelar i Göteborg snart igen, känns som hon är där lite oftare än i Umeå! :)