onsdag 24 augusti 2016

Return of the cat

Trots att jag har känt mig rätt mosig under nästan hela dagen betraktar jag detta som en bra onsdag utav två anledningar, nämligen:

1. Smilla är äntligen hemma hos mig igen! 
Hon har varit på semester på landet i 1,5 månad och jag gissar att hon gärna hade stannat där och fortsatt jagat råttor och fåglar (hon har tydligen varit en riktig killing machine under sommaren). Jag är dock oerhört belåten med att hon ligger bredvid mig i soffan i ryggläge, med sina gulliga tassar i vädret, och sover. Jag vill tro att hon inte lider överdrivet mycket av att inte få döda små gnagare just nu i alla fall. 

2. Jag har blivit rosahårig! 
Det började klia i hårrötterna redan i våras efter att byta nyans på barret och göra något mer färgglatt, men jag ville vänta ut sommarens alla bad och så innan jag gjorde slag i saken. 
Imorse var det äntligen dags att besöka min superfrisör Hanna som fick utöva sin magi. Håret blev inte riktigt den färg jag var ute efter inledningsvis, men det är helt enligt plan eftersom det ändå kommer tvättas ut och (förhoppningsvis) bli den något ljusare rosa nyansen jag suktar efter. Det känns hur kul som helst med en kulört kalufs, särskilt nu när vi går mot höst och vinter då jag brukar flytta in i idel svarta kläder. 

Känner mig så trött just nu att jag knappt vet vad jag skriver, ska skyndsamt råda bot på det genom att göra ett svandyk ner i sängen. Jag håller tummarna för att jag ska få sällskap av en gosig katt!
Viktigt med ett tröjombyte när en ska föreviga sin nya hårfärg (och älskade kisse!), haha. 

Inga kommentarer: